İSTANBUL / TUZLA - Ulubatlı Hasan İlkokulu

Ulubatlı Hasan İlkokulu

Adres
AYDINLI MAH. SADRAZAM SK. ULUBATLI HASAN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 22 İÇ KAPI NO 1 TUZLA / İSTANBUL
Vizyon
Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, öğrenmeyi seven, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda yürüyerek millî kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma yolunda giden , girişimci, yaratıcı, yenilikçi, özgüveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine imkan sağlayan bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyerek eğitimde kaliteyi arttıran,öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkaran, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, araştırmacı,sorgulayıcı, milli ve ahlaki değerlerle donanmış , öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim –öğretim ortamı sunarak, dünyada ve Türkiye’de tercih edilen “ Dünya İnsanı” yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Tuzla Merkezden kalkan 133P kodlu belediye otobüsleri ve Kartal kalkan pendik istikametinden devam eden 133AK koldu belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki Sadrazam Sok. No:22 Tuzla / İstanbul
İlçe Merkezine 12km İl Merkezine 40km